Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Sylwia Czajka ANDY A. (1451 niezalogowanych)
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
oppenheimer napisał:
Joseph napisał:
oppenheimer napisał:
Prosze jakie Panisko To pochwwl sie czego sie nie brzydzisz? I co Ci nie odpowiada w wieswagenach? Ze oklepane za bardzo?

o masz przykład ideału który się nie zmienia

Chwila chwila kolego Swoje pokaż

jestem eko i pieszo chadzam...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
Jak jesteś eko to pewnie rower masz... A tak potrafisz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
Pali gumę prawie jak Twoje ukochane BMW
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Nie lubie pedałów i jak drift to tylko tak:

a i co do wv: to pogratulować pompo wtryskiwaczy i silnika tsi, a i znajomy mechanik twierdzi że woli francuza naprawiać niz wv po 2009 roku takie "mechanik frendly".....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
Juz zapomniałem o tym filmiku Jest ok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
ANDY A.
(ANDY1300)
Nowicjusz
Bylo tez podejrzane ogloszenie na wynajem mieszkania na Pilestredet w centrum oslo zaa 6 tys nok z umeblowaniem.Tez podobna historia,Angol kupil mieszkanie dla corki ktora studiowala w Oslo ale juz wrocila i zamieszkala zpowrotem w anglii,Facet byl tak zajety ze tylko przez kuriera oferowal klucze i umowe ale w tym samym czasie trzeba bylo zostawic w kopercie miesiac depozytu plus miesieczny czynsz.W pierwszym mailu bardzo sie ,,otworzyl,, opisujac cala rodzine, ba nawet psa.Na moja prosbe o nr tel. milczal.Sprwdzilem na yello pages i zaden taki gosciu pod tym adresem w londynie nie mieszkal.Zaproponowalem mu depozyt bezposredni przez mojego kuzyna mieszkajacego w Londynie,cisza...
Uwazajcie ludzie na tzw.sepow internetowych wyludzaczy ktorzy kleja tajie historie dla naiwniakow.Duzo jest nie tylko naszych polskich cwaniakow ale tez Litwinow i Ruskich przekretow..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok